Cecilia suklaakakku

600g

Suklaakuorrutteinen kakku, vadelmatäytteellä.

 

Ainesosat

Vehnäjauho, sokeri, kananmuna, perunajauho, emulgointiaine (E471,E475),Nostatusaineet:( E450a, E500, maissitärkkelys) kaakao, tumma suklaa, gluteeni, kasvirasvat (rypsi, palmu, kookos), vadelmahillo: vadelma (36,5%), sakeuttamisaineet (E1442 peruna, E440), happamuudensäätöaineet (E330,E333), säilöntäaine (E202).

 

Ravintosisältö

100 g tuotetta sisältää (laskennallinen arvo)

 

energiaa 1682 kJ
402 kcal
proteiinia 2,9 g
hiilihydraatteja, joista
- laktoosia
- sokeria
44 g
0 g
36 g
rasvaa, josta
- tyydytettyjä rasvahappoja
23 g
11 g
ravintokuitua 2,4 g
suola 0,6 g

Laatua vuodesta 1962

Lapuan Leipä on perustettu 1962. Perustajat olivat Olavi ja Eila Kuntsi. Tänä päivänä perinteitä jatkavat tyttäret Marjanne Kuntsi ja Marketta Mikkilä yhdessä Sakari Mikkilän kanssa.

 

Leipomon perustaja Olavi Kuntsi oli syntynyt Laatokan Karjalassa Jaakkimassa. Hänen äitinsä reseptillä teemme edelleenkin piirakkamme.

Lapuan Leipä Facebookissa