Proteiinisämpylä

Runsasproteiininen, runsaskuituinen, laktoositon sämpylä.

Laktoositon

 

Ainesosat

Proteiinisämpyläjauho: (Aurngonkukansiemen, vehnägluteeni, pellavansiemen, kaurakuitu, ohramallasjauho, vehnähapatejauho, vehnämallasjauho, suola, psyllium), vesi, vehnäjauho, sokeri, hiiva, rypsiöljy, leivänparanne (emulgointiaine E472e)dekstroosi, jauhonparanne(E300, ensyymit).

 

Ravintosisältö

100 g tuotetta sisältää (laskennallinen arvo)

 

energiaa 1227 kJ
293 kcal
rasvaa, josta
- tyydytettyjä rasvahappoja
13,5 g
1,5 g
hiilihydraatteja, joista
- laktoosia
- sokeria
21 g
5,6 g
0 g
Ravintokuitua 11 g
Proteiinia 16 g
Suolaa 1,1 g

Laatua vuodesta 1962

Lapuan Leipä on perustettu 1962. Perustajat olivat Olavi ja Eila Kuntsi. Tänä päivänä perinteitä jatkavat tyttäret Marjanne Kuntsi ja Marketta Mikkilä yhdessä Sakari Mikkilän kanssa.

 

Leipomon perustaja Olavi Kuntsi oli syntynyt Laatokan Karjalassa Jaakkimassa. Hänen äitinsä reseptillä teemme edelleenkin piirakkamme.

Lapuan Leipä Facebookissa