Kahvipitko

Voidaan valmistaa munattomana!

Kahvipitko

KahvipitkoKahvipitkoKahvipitko

Laktoositon

 

Ainesosat

Vesi, vehnäjauho, sokeri, kasvirasva(rypsi, palmu, kookos), suola (0,8%), emulgointiaine (E472e), jauhonparanne(askorbiinihappo), entsyymit), hiiva, kardemumma. Voiteluun kananmuna.

 

Ravintosisältö

100 g tuotetta sisältää (laskennallinen arvo)

 

energiaa 1407 kJ
336 kcal
proteiinia 11,5 g
hiilihydraatteja, joista
- laktoosia
- sokeria
57 g
0 g
11,8 g
rasvaa, josta
- tyydytettyjä rasvahappoja
6,4 g
2,9 g
ravintokuitua 2,7 g
suola 0,8 g

Laatua vuodesta 1962

Lapuan Leipä on perustettu 1962. Perustajat olivat Olavi ja Eila Kuntsi. Tänä päivänä perinteitä jatkavat tyttäret Marjanne Kuntsi ja Marketta Mikkilä yhdessä Sakari Mikkilän kanssa.

 

Leipomon perustaja Olavi Kuntsi oli syntynyt Laatokan Karjalassa Jaakkimassa. Hänen äitinsä reseptillä teemme edelleenkin piirakkamme.

 

Lapuan Leipä Facebookissa