Amanda-täytekakku

600g

Herkullinen kakku arkeen ja juhlaan!

 

Ainesosat

Vehnäjauho, kananmuna, vesi, sokeri, perunajauho, leivinjauhe, gluteeni, sorbitoli, emulgointiaineet (E471, E475),

aprikoositäyte: aprikoosi(20%), vesi, sakeuttamisaineet, (E1442peruna, E440, E452) happamuudensäätöaineet (E330, E333), väri (E160a), aromi, säilöntäaine(E202), pähkinätryffelisuklaa.

 

Ravintosisältö

100 g tuotetta sisältää (laskennallinen arvo)

 

energiaa 1730 kJ
414 kcal
proteiinia 3,4g
hiilihydraatteja, joista
- laktoosia
- sokeria
52g
0 g
40g
rasvaa, josta
- tyydytettyjä rasvahappoja
20 g
9 g
ravintokuitua 1,1 g
suola 0,3 g

Laatua vuodesta 1962

Lapuan Leipä on perustettu 1962. Perustajat olivat Olavi ja Eila Kuntsi. Tänä päivänä perinteitä jatkavat tyttäret Marjanne Kuntsi ja Marketta Mikkilä yhdessä Sakari Mikkilän kanssa.

 

Leipomon perustaja Olavi Kuntsi oli syntynyt Laatokan Karjalassa Jaakkimassa. Hänen äitinsä reseptillä teemme edelleenkin piirakkamme.

 

Lapuan Leipä Facebookissa