Kermaleivos

 

Ainesosat

Vehnäjauho, sokeri, kananmuna, vesi, laktoositon kerma, mansikkahillo:(mansikka (37%), sakeuttamisaineet (E440, E410, E509), happamuudensäätöaineet (E330, E333, E300), väri (seljanmarjatiiviste), säilöntäaine (E202)), perunajauho, leivinjauhe, gluteeni, sorbitoli, emulgointiaineet(E471, E475).

 

Ravintosisältö

100 g tuotetta sisältää (laskennallinen arvo)

 

energiaa 1538 kJ
368 kcal
rasvaa, josta
- tyydytettyjä rasvahappoja
24 g
15 g
hiilihydraatteja, joista
- laktoosia
- sokeria
31 g
0 g
19 g
proteiinia 4,3 g
ravintokuitua 1,1 g
suolaa 0,2 g

Laatua vuodesta 1962

Lapuan Leipä on perustettu 1962. Perustajat olivat Olavi ja Eila Kuntsi. Tänä päivänä perinteitä jatkavat tyttäret Marjanne Kuntsi ja Marketta Mikkilä yhdessä Sakari Mikkilän kanssa.

 

Leipomon perustaja Olavi Kuntsi oli syntynyt Laatokan Karjalassa Jaakkimassa. Hänen äitinsä reseptillä teemme edelleenkin piirakkamme.

 

Lapuan Leipä Facebookissa