Ruisvehnäsämpylä

Laktoositon ja kuitupitoinen vehnäsämpylä.

 

Laktoositon

 

Ainesosat

(ruista 6% ja vehnää 63%) Paino 500 g /10 kpl ja 250 g /5 kpl.

Vehnäjauho, vesi, vehnälese, mallastettu vehnähiutale, vehnägluteeni, ruisjauho, jodioitu suola, ohramallasmallas, emulgointiaine (E472e) sokeri ja hiiva.

 

Ravintosisältö

100 g tuotetta sisältää (laskennallinen arvo)

 

energiaa 989,5 kJ
236 kcal
rasvaa, josta
- tyydytettyjä rasvahappoja
1,9 g
0,6 g
hiilihydraatteja, joista
- sokeria

40,8 g
1,6

   

ravintokuitua

proteiinia

5,6 g

9,9

suolaa

laktoosia

1,1 g

0 g

Laatua vuodesta 1962

Lapuan Leipä on perustettu 1962. Perustajat olivat Olavi ja Eila Kuntsi. Tänä päivänä perinteitä jatkavat tyttäret Marjanne Kuntsi ja Marketta Mikkilä yhdessä Sakari Mikkilän kanssa.

 

Leipomon perustaja Olavi Kuntsi oli syntynyt Laatokan Karjalassa Jaakkimassa. Hänen äitinsä reseptillä teemme edelleenkin piirakkamme.

 

Lapuan Leipä Facebookissa