Rahkapiirakka

Rahkapiirakka

RahkapiirakkaRahkapiirakka

 

Ainesosat

VEHNÄjauho, sokeri, rypsiöljy, leivinjauhe, suola, laktoositon VOI,MAITOrahka, vaniljakeemi (MAITOproteiini, vanilja-aromi), hiiva, KANANMUNA, vesi, rusina, E471, aprikossinsydän. Rahkan osuus 40% painosta.

 

Ravintosisältö

100 g tuotetta sisältää (laskennallinen arvo)

 

energiaa 1570 kJ
373 kcal
proteiinia 6,8 g
hiilihydraatteja, joista
- laktoosia
- sokeria
47,3 g
0,5 g
16,8 g
rasvaa, josta
- tyydytettyjä rasvahappoja
17 g
8 g
ravintokuitua 0 g
suola 0,3 g

Laatua vuodesta 1962

Lapuan Leipä on perustettu 1962. Perustajat olivat Olavi ja Eila Kuntsi. Tänä päivänä perinteitä jatkavat tyttäret Marjanne Kuntsi ja Marketta Mikkilä yhdessä Sakari Mikkilän kanssa.

 

Leipomon perustaja Olavi Kuntsi oli syntynyt Laatokan Karjalassa Jaakkimassa. Hänen äitinsä reseptillä teemme edelleenkin piirakkamme.

 

Lapuan Leipä Facebookissa