Leipurin Jyväpala

Vähähiilihydraattinen sämpylä.

Leipurin Jyväpala

Leipurin Jyväpala

LAKTOOSITON

 

Ainesosat

VEHNÄjauho, vesi,

moniviljaseos: (auringonkukansiemen, pellavansiemen, VEHNÄGLUTEENI, kurpitsansiemen, hapatejauhe, KAURAryyni, RUISjauho, VEHNÄlese, emulgointiaine E472, auringonkukkalesitiini, jauhonparanne askorbiinihappo, entsyymi.), sokeri, suola (0,6%), porkkana, hiiva

 

Ravintosisältö

Laatua vuodesta 1962

Lapuan Leipä on perustettu 1962. Perustajat olivat Olavi ja Eila Kuntsi. Tänä päivänä perinteitä jatkavat tyttäret Marjanne Kuntsi ja Marketta Mikkilä yhdessä Sakari Mikkilän kanssa.

 

Leipomon perustaja Olavi Kuntsi oli syntynyt Laatokan Karjalassa Jaakkimassa. Hänen äitinsä reseptillä teemme edelleenkin piirakkamme.

 

Lapuan Leipä Facebookissa