Kaurakainen

Vatsaystävällinen kauraleipä sisältää n. 70% kauraa!

LAKTOOSITON

 

Ainesosat

Kaurajauho, vesi, gluteeniton jauhoseos:(vehnätärkkelys, sakeuttamisaineet (E412, E466), nostatusaineet (E575, E500), laktoositon voi, psyllium, jodioitu suola (0,9%), hunaja.

 

Ravintosisältö

100 g tuotetta sisältää (laskennallinen arvo)

 

energiaa 974 kJ
 231 kcal
proteiinia 6,4 g
hiilihydraatteja, joista
- laktoosia
- sokeria
34 g
 g
4,51  g
rasvaa, josta
- tyydytettyjä rasvahappoja
6,4 g
2,35g
ravintokuitua 4,63 g
suola 0,9%

Laatua vuodesta 1962

Lapuan Leipä on perustettu 1962. Perustajat olivat Olavi ja Eila Kuntsi. Tänä päivänä perinteitä jatkavat tyttäret Marjanne Kuntsi ja Marketta Mikkilä yhdessä Sakari Mikkilän kanssa.

 

Leipomon perustaja Olavi Kuntsi oli syntynyt Laatokan Karjalassa Jaakkimassa. Hänen äitinsä reseptillä teemme edelleenkin piirakkamme.

 

Lapuan Leipä Facebookissa