Mustikkapiirakka

Mustikkapiirakka

MustikkapiirakkaMustikkapiirakka

 

Ainesosat

VEHNÄjauho, vesi, sokeri, KANANMUNA, hiiva, kasviöljy(rypsi).

 

Mustikkatäyte: mustikka(40%), sakeuttamisaineet (E1422maissi, E406),  aromi, säilöntäaine (E202), happamuudensäätöaineet (E330,E333), kuorrutusSUKLAA.

 

Ravintosisältö

100 g tuotetta sisältää (laskennallinen arvo)

 

energiaa 1263 kJ
302 kcal
proteiinia 6,0 g
hiilihydraatteja, joista
- laktoosia
- sokeria
46,8 g
0,7g
0 g
rasvaa, josta
- tyydytettyjä rasvahappoja
10 g
4,3 g
ravintokuitua 1,8 g
suola 0,2 g

Laatua vuodesta 1962

Lapuan Leipä on perustettu 1962. Perustajat olivat Olavi ja Eila Kuntsi. Tänä päivänä perinteitä jatkavat tyttäret Marjanne Kuntsi ja Marketta Mikkilä yhdessä Sakari Mikkilän kanssa.

 

Leipomon perustaja Olavi Kuntsi oli syntynyt Laatokan Karjalassa Jaakkimassa. Hänen äitinsä reseptillä teemme edelleenkin piirakkamme.

 

Lapuan Leipä Facebookissa