Juusto-Kasvispasteija

Laktoositon

 

Ainesosat

Vehnäjauho, laktoositon voi, vesi, perunasoseaines, nostatusaineet (E450,E500), jodioitu suola

 

Täyte: Kasvikset: (Porkkana, Kesäkurpitsa, Purjosipuli),

sulatejuusto

 

Ravintosisältö

100 g tuotetta sisältää (laskennallinen arvo)

 

energiaa 1519 kJ
363 kcal
proteiinia 5,3 g
hiilihydraatteja, joista
- laktoosia
- sokeria
28 g
0 g
1,4 g
rasvaa, josta
- tyydytettyjä rasvahappoja
25 g
14 g
ravintokuitua 2,2 g
suolaa 1,7 g

Laatua vuodesta 1962

Lapuan Leipä on perustettu 1962. Perustajat olivat Olavi ja Eila Kuntsi. Tänä päivänä perinteitä jatkavat tyttäret Marjanne Kuntsi ja Marketta Mikkilä yhdessä Sakari Mikkilän kanssa.

 

Leipomon perustaja Olavi Kuntsi oli syntynyt Laatokan Karjalassa Jaakkimassa. Hänen äitinsä reseptillä teemme edelleenkin piirakkamme.

 

Lapuan Leipä Facebookissa