Jälkiuunilimppu

Runsaskuitunen, valmiiksi viipaloitu jälkiuunileipä. Valmistettu perinteiseen tapaan hapanjuureen Karjalan mummon reseptillä. Joutsenmerkki osoituksena kotimaisista raaka-aineista.

 

Ainesosat

(ruista 71%) Paino 800 g.

Ruisjauho, vesi, vehnäjauho (2%), hiiva, ruismallas ja suola (1,0%).

 

Ravintosisältö

100 g tuotetta sisältää (laskennallinen arvo)

 

energiaa 988 kJ
235,0 kcal
proteiinia 7,3 g
hiilihydraatteja, joista
- laktoosia
- sokeria
43 g
0,0 g
1 g
rasvaa, josta
- tyydytettyjä rasvahappoja
1,6 g
 0,2g
ravintokuitua 14,4 g
suola 0,9 g

 

Laatua vuodesta 1962

Lapuan Leipä on perustettu 1962. Perustajat olivat Olavi ja Eila Kuntsi. Tänä päivänä perinteitä jatkavat tyttäret Marjanne Kuntsi ja Marketta Mikkilä yhdessä Sakari Mikkilän kanssa.

 

Leipomon perustaja Olavi Kuntsi oli syntynyt Laatokan Karjalassa Jaakkimassa. Hänen äitinsä reseptillä teemme edelleenkin piirakkamme.

 

Lapuan Leipä Facebookissa