Mansikkaviineri

Kesän kausituote!

 

Ainesosat

VEHNÄjauho, palmu-ja rypsiöljy, vesi KANANMUNA, sokeri, hiiva, pakasteMANSIKKA, hyytelösokeri, MANSIKKAhillo:(MANSIKKA 37%, sakeuttamisaineet(E440,E410,E509, E404,E1414peruna) happamuudensäätöaineet(E330,E333,E300), väri(seljanmarjatiiviste), säilöntäaine(E202),

Vaniljakreemi(MAITOproteiini, aromi(vanilja), väri(E160a)

Kardemumma, suola, leivänparanne(emulgointiaineE472e, dekstroosi, jauhonparanneaskorbiinihappo, entsyymit

ValkoSUKLAAraita

 

Ravintosisältö

100 g tuotetta sisältää (laskennallinen arvo)

 

energiaa 1546 kJ
369 kcal
rasvaa, josta
- tyydytettyjä rasvahappoja

17 g

6,9g

hiilihydraatteja, joista
- sokeria
38g
12 g
proteiinia 5,4g
ravintokuitua 2,4 g

suola

laktoosia

0,7 g

0,01g

 

Laatua vuodesta 1962

Lapuan Leipä on perustettu 1962. Perustajat olivat Olavi ja Eila Kuntsi. Tänä päivänä perinteitä jatkavat tyttäret Marjanne Kuntsi ja Marketta Mikkilä yhdessä Sakari Mikkilän kanssa.

 

Leipomon perustaja Olavi Kuntsi oli syntynyt Laatokan Karjalassa Jaakkimassa. Hänen äitinsä reseptillä teemme edelleenkin piirakkamme.

 

Lapuan Leipä Facebookissa