Blondie-täytekakku

700g

Kermakakku, välissä aprikoosihillo ja päällä ihana kinuskitäyte.

Blondie-täytekakku

Blondie-täytekakkuBlondie-täytekakku

 

Ainesosat

Vesi, vehnäjauho, kananmuna, sokeri, perunajauho, nostatusaineet:( E450a, E500, maissitärkkelys), gluteeni, sorbitoli, aprikoosihillo, laktoositon kerma, kinuskitäyte.

 

Ravintosisältö

100 g tuotetta sisältää (laskennallinen arvo)

 

energiaa 1326,4 kJ
317 kcal
proteiinia 3,2 g
hiilihydraatteja, joista
- laktoosia
- sokeria
42,7g
0 g
30,8 g
rasvaa, josta
- tyydytettyjä rasvahappoja
14,2 g
8,9 g
ravintokuitua 0,8 g
suola 0,3 g

Laatua vuodesta 1962

Lapuan Leipä on perustettu 1962. Perustajat olivat Olavi ja Eila Kuntsi. Tänä päivänä perinteitä jatkavat tyttäret Marjanne Kuntsi ja Marketta Mikkilä yhdessä Sakari Mikkilän kanssa.

 

Leipomon perustaja Olavi Kuntsi oli syntynyt Laatokan Karjalassa Jaakkimassa. Hänen äitinsä reseptillä teemme edelleenkin piirakkamme.

 

Lapuan Leipä Facebookissa