Halloween-Munkki

Suklaa-päällysteinen munkki vadelma-hillolla!

Kausituote

 

Ainesosat

VEHNÄjauho, KANANMUNA; vesi, sokeri, vadelmahillo:(vadelma 36,5%, sakeuttamisaineet (peruna E1442,E440), happamuudensäätöaineet (E330, E333), säilöntäaine (E202),

kasviöljy(rypsi), hiiva, emulgointiaineet (E471, E472e), suola, nostatusaineet (E450,E500), vehnätärkkelys, entsyymi, väri(E160a), kuorrutusSUKLAA (mm. MAITOproteiini)

 

Ravintosisältö

100 g tuotetta sisältää (laskennallinen arvo)

 

energiaa 2577 kJ
616 kcal
proteiinia 11 g
hiilihydraatteja, joista
- laktoosia
- sokeria
79 g
1,7 g
33 g
rasvaa, josta
- tyydytettyjä rasvahappoja
27 g
15 g
ravintokuitua 3,7 g
suola 1,3 g

Laatua vuodesta 1962

Lapuan Leipä on perustettu 1962. Perustajat olivat Olavi ja Eila Kuntsi. Tänä päivänä perinteitä jatkavat tyttäret Marjanne Kuntsi ja Marketta Mikkilä yhdessä Sakari Mikkilän kanssa.

 

Leipomon perustaja Olavi Kuntsi oli syntynyt Laatokan Karjalassa Jaakkimassa. Hänen äitinsä reseptillä teemme edelleenkin piirakkamme.

 

Lapuan Leipä Facebookissa