Alppien Sämpylä

Rouheinen sämpylä

Laktoositon

 

Ainesosat

Paino 5kpl/300 g.

VEHNÄjauho, vesi, jauhoseos:(maissihiutale, pellavansiemen, auringonkukansiemen, hirssi, RUIShiutale, VEHNÄgluteeni, rypsiöljy, entsyymit, jauhonparanne E300), hiiva, VEHNÄrouhe, palmu- ja rypsiöljy, jodioitu suola (0,7 %), leivänparanne: (emulgointiaine E472e, dekstroosi, jauhonparanne askorbiinihappo).

 

Ravintosisältö

100 g tuotetta sisältää (laskennallinen arvo)

 

energiaa 1103 kJ
264 kcal
rasvaa, josta
- tyydytettyjä rasvahappoja

4,9 g

1,3 g

hiilihydraatteja, joista
- sokeria
43,8 g
0,7 g
proteiinia 8,6 g
ravintokuitua 3,7 g

suola

laktoosia

0,7 g

0 g

Laatua vuodesta 1962

Lapuan Leipä on perustettu 1962. Perustajat olivat Olavi ja Eila Kuntsi. Tänä päivänä perinteitä jatkavat tyttäret Marjanne Kuntsi ja Marketta Mikkilä yhdessä Sakari Mikkilän kanssa.

 

Leipomon perustaja Olavi Kuntsi oli syntynyt Laatokan Karjalassa Jaakkimassa. Hänen äitinsä reseptillä teemme edelleenkin piirakkamme.

 

Lapuan Leipä Facebookissa