Kinuskimunkki

80 g

Kinuskikuorrutteinen munkki, sisällä vaniljatäyte

 

Ainesosat

VEHNÄjauho, KANANMUNA, rypsiöljy, hiiva, sokeri, vesi, jodioitu suola, jauhonparanne (E472e,E471), nostatusaineet E450a, E500)

Vaniljakreemitäyte: Tärkkelyssiirappi, sakeuttamisaineet (E466, E1442(maissi)), laktoositon VOI, happamuudensäätöaine(E334), säilöntäaine(E202), aromit, emulgointiaine(E473)

Kinuskikuorrute, kuorruteSUKLAA

 

Ravintosisältö

100 g tuotetta sisältää (laskennallinen arvo)

 

energiaa 1279 kJ
306 kcal
rasvaa, josta
- tyydytettyjä rasvahappoja

7,8g

3,5g

hiilihydraatteja, joista
- sokeria

47 g
4,3 g
ravintokuitua 2,3 g
proteiinia 9,7g

suolaa

laktoosia

0 g

0,1g

Laatua vuodesta 1962

Lapuan Leipä on perustettu 1962. Perustajat olivat Olavi ja Eila Kuntsi. Tänä päivänä perinteitä jatkavat tyttäret Marjanne Kuntsi ja Marketta Mikkilä yhdessä Sakari Mikkilän kanssa.

 

Leipomon perustaja Olavi Kuntsi oli syntynyt Laatokan Karjalassa Jaakkimassa. Hänen äitinsä reseptillä teemme edelleenkin piirakkamme.

 

Lapuan Leipä Facebookissa