Spelttileipä

Spelttileipä

Spelttileipä

Laktoositon

 

Ainesosat

Vehnäjauho, vesi, leipäjauhoseos ( auringonkukansiemen, spelttijauho 66%, spelttihiutale 8%, vehnägluteeni, spelttimallasjauho 6%) sakeuttamisaineet (E414, E466), emulgointiaineet (E482, E471), sokeri, dekstrooni, aromi, jauhonparanne (E300, entsyymit), hiiva, suola 1,1%.

 

Ravintosisältö

100 g tuotetta sisältää (laskennallinen arvo)

 

energiaa 1175 kJ
 279 kcal
proteiinia 13,5 g
hiilihydraatteja, joista
- laktoosia
- sokeria
40,7 g
0 g
1,2 g
rasvaa, josta
- tyydytettyjä rasvahappoja
6,0 g
1,7 g
ravintokuitua 4,2 g
natriumia 0,4 g

Laatua vuodesta 1962

Lapuan Leipä on perustettu 1962. Perustajat olivat Olavi ja Eila Kuntsi. Tänä päivänä perinteitä jatkavat tyttäret Marjanne Kuntsi ja Marketta Mikkilä yhdessä Sakari Mikkilän kanssa.

 

Leipomon perustaja Olavi Kuntsi oli syntynyt Laatokan Karjalassa Jaakkimassa. Hänen äitinsä reseptillä teemme edelleenkin piirakkamme.

Lapuan Leipä Facebookissa