Lempin Leipä

Runsaskuituinen, vähäsuolainen halkaistu reikäleipä.

Lempin Leipä

Lempin LeipäLempin Leipä

LAKTOOSITON

 

Ainesosat

(ruista 38 %) Paino 230 g.

 

Ruisjauho, vesi, hiivaleipävehnäjauho, hiiva, mineraalisuola: (suola 0,6%, kaliumkloridi, magnesiumsulfaatti, lysiinihydrokloridi, E508, E518). Palmu- ja rypsiöljy.

 

Ravintosisältö

100 g tuotetta sisältää (laskennallinen arvo)

 

energiaa 814 kJ
193 kcal
proteiinia 6,5 g
hiilihydraatteja, joista
- laktoosia
- sokeria
35 g
0,0 g
1,3 g
rasvaa, josta
- tyydytettyjä rasvahappoja
1,6 g
0,2 g
ravintokuitua 8,5 g
natriumia 0,2 g

Laatua vuodesta 1962

Lapuan Leipä on perustettu 1962. Perustajat olivat Olavi ja Eila Kuntsi. Tänä päivänä perinteitä jatkavat tyttäret Marjanne Kuntsi ja Marketta Mikkilä yhdessä Sakari Mikkilän kanssa.

 

Leipomon perustaja Olavi Kuntsi oli syntynyt Laatokan Karjalassa Jaakkimassa. Hänen äitinsä reseptillä teemme edelleenkin piirakkamme.

 

Lapuan Leipä Facebookissa