Lempin Leipä

Runsaskuituinen, vähäsuolainen halkaistu reikäleipä.

100% Kotimaista viljaa

Lempin Leipä

Lempin LeipäLempin Leipä

LAKTOOSITON

 

Ainesosat

(ruista 38 %) Paino 230 g.

 

RUISjauho, vesi, hiivaleipäVEHNÄjauho(VEHNÄ, askorbiinihappo), hiiva, sokeri, kasviöljy(palmu ja rapsi), emugointiaine E471, happamuudensäätöaine:(sitruunahappo,aromi, väri E160a), Jodioitu suola0,6%, 

 

Ravintosisältö

100 g tuotetta sisältää (laskennallinen arvo)

 

energiaa 873 kJ
209 kcal
rasvaa, josta
- tyydytettyjä rasvahappoja

2,1 g

0,5 g

hiilihydraatteja, joista
- sokeria
39 g
1,4 g
ravintokuitua 9 g
Proteiinia 6,5 g
Suolaa 0,6 g

Laatua vuodesta 1962

Lapuan Leipä on perustettu 1962. Perustajat olivat Olavi ja Eila Kuntsi. Tänä päivänä perinteitä jatkavat tyttäret Marjanne Kuntsi ja Marketta Mikkilä yhdessä Sakari Mikkilän kanssa.

 

Leipomon perustaja Olavi Kuntsi oli syntynyt Laatokan Karjalassa Jaakkimassa. Hänen äitinsä reseptillä teemme edelleenkin piirakkamme.

 

Lapuan Leipä Facebookissa