Leivät

Lähileipomosta tuoretta leipää ilman säilöntäaineita. Kotimaisesta viljasta.

 

Tavoitteemme on tarjota puhdasta ja maistuvaa leipää. Leipä kuuluu perusravintoon ja haluamme olla tukemassa terveellisiä elämäntapoja. Säilöntäaineettomuus on erittäin tärkeää, kun on kyse terveyden vaalimisesta. Ruokavalioon on kiinnitettävä huomiota, että pysyisimme terveinä ja jaksaisimme töissä ja vapaa-aikana. Meiltä löytyy myös vähäsuolaisia leipiä, esim. Lempin leipä ja Ohrapala.

Meillä on 40 erilaista leipää tuoteluettelossamme. Käytämme suomalaista viljaa. Emme lisää säilöntäaineita tuotteisiimme. Valmistamme kaikki alusta asti itse. Emme käytä toisten tekemiä raakapakasteita tai välitystuotteita.

Tunnetuimmat leipämme ovat Talousleipä, Pohjanmaan vuoka, Jälkiuunilimppu, Venlan maustelimppu, Eloleipä ja Viikon Varras. Sämpylöistä tunnetuimmat ovat Ruisvehnäsämpylä ja Piikatytön Perunasämpylä.

Laatua vuodesta 1962

Lapuan Leipä on perustettu 1962. Perustajat olivat Olavi ja Eila Kuntsi. Tänä päivänä perinteitä jatkavat tyttäret Marjanne Kuntsi ja Marketta Mikkilä yhdessä Sakari Mikkilän kanssa.

 

Leipomon perustaja Olavi Kuntsi oli syntynyt Laatokan Karjalassa Jaakkimassa. Hänen äitinsä reseptillä teemme edelleenkin piirakkamme.

Lapuan Leipä Facebookissa