Sydänpulla

Kausituote.

Suklaalla päällystetty munkki, jossa hillosydän (sekahillo).

 

 

Ainesosat

Vehnäjauho, kananmuna, vesi, sokeri, sekamarjatäyte:* (marjaa 7,5%, hedelmää 7,5%, sakeuttamisaineet (E1442 peruna/maissi, E440), happamuudensäätöaineet (E330,E333), säilöntäaine (E202), väri (E120), aromi), kasviöljy (rypsi), hiiva, emulgointiaineet (E471, E472e), suola, nostatusaineet (E450,E500), vehnätärkkelys, entsyymi, väri E160a), kuorrutusSUKLAA (mm. MAITOproteiini). Paistoon Palmuöljy.

 

Ravintosisältö

100 g tuotetta sisältää (laskennallinen arvo)

 

energiaa 1518 kJ
361 kcal
proteiinia 8,7 g
hiilihydraatteja, joista
- laktoosia
- sokeria
49,6 g
2,4 g
19,8 g
rasvaa, josta
- tyydytettyjä rasvahappoja
13,7 g
7,3 g
ravintokuitua 2,3 g
natriumia 0,3 g

Laatua vuodesta 1962

Lapuan Leipä on perustettu 1962. Perustajat olivat Olavi ja Eila Kuntsi. Tänä päivänä perinteitä jatkavat tyttäret Marjanne Kuntsi ja Marketta Mikkilä yhdessä Sakari Mikkilän kanssa.

 

Leipomon perustaja Olavi Kuntsi oli syntynyt Laatokan Karjalassa Jaakkimassa. Hänen äitinsä reseptillä teemme edelleenkin piirakkamme.

 

Lapuan Leipä Facebookissa