Tippaleipä

Vapun kestosuosikki!
Kausituote

 

Ainesosat

VEHNÄjauho, vesi, KANANMUNA, sokeri, MAITOjauhe, hiiva, suola, sorbitoli, emulgointiaineet E471 ja E475.

 

Ravintosisältö

100 g tuotetta sisältää (laskennallinen arvo)

 

 

energiaa


1153kJ

276 kcal
rasvaa, josta
- tyydytettyjä rasvahappoja
 2,7g
 0,5g
hiilihydraatteja, joista
- sokeria
51,6 g
16,3 g
proteiinia 9,3 g
ravintokuitua 2,0 g
suolaa 0,2 g

Laatua vuodesta 1962

Lapuan Leipä on perustettu 1962. Perustajat olivat Olavi ja Eila Kuntsi. Tänä päivänä perinteitä jatkavat tyttäret Marjanne Kuntsi ja Marketta Mikkilä yhdessä Sakari Mikkilän kanssa.

 

Leipomon perustaja Olavi Kuntsi oli syntynyt Laatokan Karjalassa Jaakkimassa. Hänen äitinsä reseptillä teemme edelleenkin piirakkamme.

 

Lapuan Leipä Facebookissa