Keisarin sämpylä

Runsaskuituinen moniviljasämpylä

 

Ainesosat

VEHNÄjauho, vesi, leipäseos: ( RUISjauho, RUISraski, VEHNÄgluteeni, maissihiutale , pellavansiemen, auringonkukansiemen,, hirssi, sokeri, VEHNÄmallas) täysjyväKAURAjauho, VEHNÄrouhe hiiva, leivänparanne (emulgointiainen E472e, dekstroosi, kasvirasva(palmu),jauhonparanne E300) unikonsiemen, KAURAlese, seesaminsiemen, RUISmallas

 

Ravintosisältö

100 g tuotetta sisältää (laskennallinen arvo)

 

energiaa 992 kJ
237 kcal
rasvaa, josta
- tyydytettyjä rasvahappoja

3,4 g

0,8 g

hiilihydraatteja, joista
- sokeria
38 g
1,0 g
ravintokuitua 6,0 g
proteiinia 9,6 g
suolaa 0,8 g

Laatua vuodesta 1962

Lapuan Leipä on perustettu 1962. Perustajat olivat Olavi ja Eila Kuntsi. Tänä päivänä perinteitä jatkavat tyttäret Marjanne Kuntsi ja Marketta Mikkilä yhdessä Sakari Mikkilän kanssa.

 

Leipomon perustaja Olavi Kuntsi oli syntynyt Laatokan Karjalassa Jaakkimassa. Hänen äitinsä reseptillä teemme edelleenkin piirakkamme.

 

Lapuan Leipä Facebookissa