Runebergin Torttu

Kausituote

 

Ainesosat

Vehnäjauho, laktoositon voi, vesi, palmu- ja rypsiöljy, sokeri, kananmuna, hirvensarvensuola, 

 

Appelsiinikuorihillo: (sokeri, appelsiini 39%, vesi, sakeuttamisaine(E440), happamuudensäätöaineet (E330, E333, säilöntäaine (E202)

Vadelmahillo: vadelma 36,5%, sakeuttamisaineet (E1442 peruna, E440), happamuudensäätöaineet (E330, E333), säilöntäaine (E202)

 

Ravintosisältö

100 g tuotetta sisältää (laskennallinen arvo)

 

energiaa 1837,7 kJ
437 kcal
proteiinia 5,5 g
hiilihydraatteja, joista
- laktoosia
- sokeria
57 g
0 g
33,2 g
rasvaa, josta
- tyydytettyjä rasvahappoja
20,3 g
10,7 g
ravintokuitua 2,2 g
natriumia 0,08 g

Laatua vuodesta 1962

Lapuan Leipä on perustettu 1962. Perustajat olivat Olavi ja Eila Kuntsi. Tänä päivänä perinteitä jatkavat tyttäret Marjanne Kuntsi ja Marketta Mikkilä yhdessä Sakari Mikkilän kanssa.

 

Leipomon perustaja Olavi Kuntsi oli syntynyt Laatokan Karjalassa Jaakkimassa. Hänen äitinsä reseptillä teemme edelleenkin piirakkamme.

 

Lapuan Leipä Facebookissa